
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Acana Sport & Agility dla aktywnych psów 17kg






Acana Heritage Sport & Agility stworzona przez specjalistów żywienia psów wszystkich ras o zwiększonym zapotrzebowaniu na energię. Bazująca na mięsie kurczaka z chowu bezklatkowego, jajach ściółkowych i storni poławianej w naturalnym środowisku.
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Dostępny
|
Waga | 17 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 064992530174 |
Zamówienie telefoniczne: 737448990
Zostaw telefon |
Acana Heritage Sport & Agility
Przygotowywana wielokrotnie nagradzanej kuchni Champion w Kanadzie przez specjalistów do spraw żywienia zwierząt domowych, jest przepełniona mięsem kurczaków z chowu bezklatkowego, jajami ściółkowymi, mięsem storni poławianej w naturalnym środowisku oraz owocami i warzywami z ekologicznych upraw.
Główne zalety karmy:
- wysoka zawartość mięsa najwyższej jakości,
- dodatek mięsa storni poławianej w naturalnym środowisku i jaj ściółkowych,
- zwiększona zawartość węglowodanów i kalorii zapewni zdrowie i szczytową formę dorosłych aktywnych psów,
- bez dodatku zbóż,
Skład:
Świeże mięso kurczaka (16%), dehydratyzowane mięso kurczaka (16%), dehydratyzowane mięso indyka (14%), czerwona soczewica, tłuszcz z kurczaka (7%), cały groch zielony (5%), świeże organy kurczaka (wątroba, serce, nerki, 4 %), dehydratyzowane mięso śledzia (4%),olej ze śledzia (4%), świeże całe jaja (4%), świeże mięso storni (4%), lucerna, bób, zielona soczewica, cały groch żółty, świeże chrząstki kurczaka (2%), brązowy suszony kelp, świeża cała dynia, świeża cała dynia piżmowa, świeży cały pasternak, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeża kapusta sitowata, świeże liście rzepy, świeża cała marchew, świeże jabłka red delicious, świeże gruszki bartlett, liofilizowana wątroba kurczaka, liofilizowana wątroba indyka, świeża cała żurawina, świeże całe borówki, korzeń cykorii, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, kwiat lawendy, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży.
Dodatki żywieniowe:
Cynk, naturalny konserwant: Witamina E.
Analiza:
Białko surowe 35%; Oleje i tłuszcze surowe 22%; Włókno surowe 5%; Wilgotność 12%; Popiół surowy 8%; Wapń 1.7%; Fosfor 1.1%; Omega-6 2.7%; Omega-3 1.2%; DHA / EPA 0.4%/0.4%; Glukozamina 1400 mg/kg; Chondroityna 1000 mg/kg